fbpx

Bedriftsfinansiering

Vi hjelper deg med riktig finansiering til din bedrift

Kassekreditt

Få full fleksibilitet i bedriften
Søk på 3 minutter

Fakturasalg

Få betalt for fakturaene dine i dag!
Kontakt oss

Bedriftslån

Ønsker du tilbud på finansiering ta kontakt i skjemaet under

Finansiering

Ønsker du tilbud på finansiering ta kontakt i skjemaet under

Vi hjelper deg med å finne riktig bank!

Søk lån

Få hjelp av rådgiver

Motta lånetilbud

Signer låneavtale

Enestående

Noen av fordelene med bedriftsfinansiering

Ettersom en bedrift i vekst er avhengig av å kunne gjøre de rette investeringene til en hver tid, er også behovet for kapital stort. Utfordringene for bedrifter er svært varierende og mange bedrifter opplever fra tid til annen svært presset likviditet. I dag finnes det flere former for bedriftsfinansiering, og som utvilsomt er til hjelp for bedrifter som ønsker bedre økonomisk kontroll i hverdagen.

For oss i Creda Finans handler det om å bistå våre kunder med rett bedriftsfinansiering for ulike behov hos små og mellomstore bedrifter. Vi samarbeider med flere av de ledende bankene i Norge – nettopp for å kunne gi deg gunstige betingelsene i forbindelse med bedriftsfinansiering.

Vi tilbyr disse alternativer innen bedriftsfinansiering

Bedriftslån

Et ordinært bedriftslån er et lån som på like linje som privatlån, utbetales til søkers konto til en avtalt løpetid og med avtalte betingelser.

Kassekreditt for kortsiktige utgifter

Dette er en form for kortsiktig lån for bedrifter og som gjerne har lavere krav til sikkerhet enn et tradisjonelt bedriftslån. Med kassekreditt betaler bedriften renter for utestående beløp av kreditten.

Fakturasalg / Factoring

Dersom bedriften har mange utestående fordringer og lang forfallsdato er det anbefalt å se nærmere på factoring og fakturasalg. Med factoring kjøper samarbeidende bank alle dine fordringer, mens med fakturasalg velger du selektivt de fordringene som skal selges til samarbeidende bank. Felles for begge er at bedriften mottar pengene i løpet av 24 timer. Banken som kjøper faktura mottar provisjon basert på fordringens beløp.

 


Hvem kan søke om bedriftsfinansiering?

I dag kan de fleste bedrifter (AS og ENK) med norsk organisasjonsnummer og folkeregistrert adresse søke om bedriftsfinansiering.

Hvilke kriterier stilles hos bedriften?

Det stilles forskjellige kriterier ut fra hvilken type bedriftsfinansiering du ønsker å søke om. Som oftest gjennomføres det en kredittsjekk, men også tradisjonelle sikkerheter som pant i kundefordringer, varelager, driftstilbehør, fast eiendom og kausjon.

Hvordan fungerer prosessen?

Vi presenterer din lånesøknad for våre samarbeidspartnere og mottar tilbud fortløpende. I praksis lar vi bankene konkurrere om å gi det beste tilbudet. Du som søker skal oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt

Kontakt oss

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke det du lurer på?

Oppfyller du kravene under kan du motta lånetilbud:

  • Fylt 18 år
  • Norsk statsborger
  • Folkeregistrert adresse
  • Fast inntekt

Du kan søke om lån fra:

  • 10.000 – 500.000 uten sikkerhet (forbrukslån)
  • 100.000 – 10.000.000 med pant i bolig

Renten kan variere da denne settes individuelt av hver enkelt bank. Banken gjør en helhetsvurdering ut fra dine opplysninger om for eksempel inntekt, arbeidsforhold, formål ol. Lånerenten vil presenteres sammen med lånetilbudet.

Når søknaden er ferdigbehandlet hos våre bankpartnere vil du motta en e-post. Du vil i tillegg bli kontaktet av din personlige veileder.

Vi kan hjelpe deg med å refinansiere dine kredittkort. Ved å refinansiere dyre kredittkort får du en faktura å forholde deg til, lavere rente og du sparer opptil flere tusen kroner i måneden.

Gjeldsregistret gir bankene tilgang til både total gjeld og total innvilget kreditt. Alle personer med usikret gjeld blir søkbare i det nye gjeldsregisteret.

Det er viktig å være oppmerksom på at gjeldsregisteret også vil synliggjøre ubenyttet kreditt. Det betyr at kreditt du aldri har tatt i bruk, kan medføre at du får mindre i lån.

Logg inn med bankID på gjeldsregisteret.com for å sjekke hvilke lån du har og rentene på disse.

Creda tipser

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.