fbpx

Bedriftslån

Vi hjelper deg å finne riktig finansiering til din bedrift

 • Bedriftslån
 • Kassekreditt
 • Factoring
 • Byggelån
 • Næringslån
 • Eiendomsfinansiering

Søk om fleksibelt lån

Priseksempel: Lån 100.000 kroner, varighet 12 mnd, nominell rente 10,68%, effektiv rente 14,56%. Kostnad: 113.668 kroner/totalt 113.668 kroner.

Enestående

Noen av fordelene med bedriftslån

 • Fleksibel nedbetalingstid
 • La bankene jobbe og konkurrere om din søknad
 • Vi finner det beste lånet for deg

Du trenger bare å sende inn en uforpliktende søknad om bedriftslån!
Vi sender søknaden til våre samarbeidspartnere.
Du får det beste tilbudet om bedriftslån i løpet av kort tid!

Er tiden endelig kommet for å jakte det beste bedriftslånet? Men usikker på hvordan du går frem for å få de beste lånebetingelsene? Vi i Creda Finans anbefaler deg å sjekke tilbudene på markedet grundig og være tålmodig før du bestemmer deg for hvilket bedriftslån fra hvilken bank du skal gå for.

Creda Finans hjelper deg med å formidle din søknad til våre samarbeidende banker hvor du som kunde vil motta det beste tilbudet til deg. Vi hjelper deg fra søknadsprosess til å faktisk velge de beste alternativene. Vi gir deg alltid raske og presise svar.

Viktigheten ved å velge finansiering

Gode alternativer til bedriftslån 

Behovene for likviditet og kapital for bedrifter er svært varierende. Derfor har vi flere alternativer til bedriftslån, eksempelvis: Kassekreditt, Bedriftslån, kassekreditt, factoring, byggelån, næringslån, eiendomsfinansiering. Hvilke av disse du bør velge er individuelt og baseres ut fra din situasjon. Valget som tas kan få en betydelig innvirkning på økonomien din.

Vi hjelper deg med å ta rett beslutning!

Hos oss vil du komme i kontakt med en kyndig rådgiver og som enkelt kan veilede deg til rett bedriftslån. 

Som oftest må bedrifter gjøre investeringer for å kunne utvikle seg og vokse. Altfor mange bedrifter stagnerer på grunn av manglene kapital i kritiske faser. Allikevel er det langt flere bedrifter med lange kontrakter, varelagre eller som er i vekst, og som velger bedriftslån for å kunne gjennomføre viktige og langsiktige investeringer.

Vi i Creda Finans ønsker å finne det rette bedriftslånet for din bedrift, og som sørger for å realisere planer, mål og ambisjoner. Hvorfor forhindre utvikling dersom det kun handler om kapital?

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke det du lurer på?

Oppfyller du kravene under kan du motta lånetilbud:

 • Fylt 18 år
 • Norsk statsborger
 • Folkeregistrert adresse
 • Fast inntekt

Du kan søke om lån fra:

 • 10.000 – 500.000 uten sikkerhet (forbrukslån)
 • 100.000 – 10.000.000 med pant i bolig

Renten kan variere da denne settes individuelt av hver enkelt bank. Banken gjør en helhetsvurdering ut fra dine opplysninger om for eksempel inntekt, arbeidsforhold, formål ol. Lånerenten vil presenteres sammen med lånetilbudet.

Når søknaden er ferdigbehandlet hos våre bankpartnere vil du motta en e-post. Du vil i tillegg bli kontaktet av din personlige veileder.

Vi kan hjelpe deg med å refinansiere dine kredittkort. Ved å refinansiere dyre kredittkort får du en faktura å forholde deg til, lavere rente og du sparer opptil flere tusen kroner i måneden.

Gjeldsregistret gir bankene tilgang til både total gjeld og total innvilget kreditt. Alle personer med usikret gjeld blir søkbare i det nye gjeldsregisteret.

Det er viktig å være oppmerksom på at gjeldsregisteret også vil synliggjøre ubenyttet kreditt. Det betyr at kreditt du aldri har tatt i bruk, kan medføre at du får mindre i lån.

Logg inn med bankID på gjeldsregisteret.com for å sjekke hvilke lån du har og rentene på disse.

Creda tipser

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.