fbpx

Har du mottatt begjæring om tvangssalg av hus eller annen eiendom?

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

I en tid hvor mulighetene er mange, finnes det like mange tilfeldigheter som kan snu om på den økonomiske situasjonen på et blunk. For en huseier er det kort vei til det verste marerittet om man først havner på etterskudd med de månedlige utgiftene. Ettersom tiden går uten at man får rettet opp situasjonen vil du før eller senere motta begjæring om tvangssalg av huset.

Den største feilen de fleste gjør når de mottar begjæringen er å gi opp. For selv om situasjonen kan virke håpløs, kan det fortsatt finnes løsninger. Det viktigste er at du ikke blir passiv, men at du innleder dialog med kreditorene. Det er trossalt ingen av partene som er best tjent med et tvangssalg av eiendommen, og medfører til at kreditorene i utgangspunktet er løsningsorienterte.

Vi i Creda Finans forstår at du er ukjent med denne situasjonen og tilbyr vår kompetanse og erfaring til å hjelpe deg fra A-Å. Vi legger en gjennomførbar plan sammen med deg, og forhandler med kreditorene på vegne av deg.

Refinansiering stopper ofte et tvangssalg
Når vi har fått oversikten over din økonomiske situasjon og vet hva din samlet gjeld er vil vi innhente tilbud om refinansiering av all gjeld. I vårt nettverk av samarbeidende banker finner vi statistisk sett en løsning i 9 av 10 tilfeller, og tvangssalget stopper. Det forutsetter at du som klient må få bedre orden på din personlige økonomi.

Fordelene med refinansiering

  • Beholde hus (annen eiendom)
  • En ny start på et mer oversiktlig økonomisk liv
  • Unngå ubehagelige oppslag i media/oversikter
  • Refinansieringen setter all gjeld til ett og samme lån
  • Mer forutsigbar økonomi
  • Billigere renter enn mange kreditorer

Dersom du har mottatt begjæring om tvangssalg av huset og er fortvilet, er du hjertelig velkommen til å benytte oss som rådgiver og som den nødvendige tredjeparten til å rette opp situasjonen – Benytt vårt kontaktskjema og kom i dialog med oss allerede i dag!

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.