fbpx

Behov for forbrukslån med raskt svar på dagen?

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Det er ikke lett å bli klok på når behovet for ekstra penger dukker opp. Som oftest er det uhell som inntreffer og som ikke lar seg ordne opp i. Innkjøp av nye hvitevarer eller reparasjoner på bilen er aldri noe hyggelig for brukskontoen. I mange situasjoner vil det mest lønnsomme være å ta opp et forbrukslån med raskt svar, og som forstår din prekære situasjon.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet der kreditor ikke krever pant, for eksempel i bolig eller bil. På den måten er dette også et type lån som har rask behandlingstid. Og kanskje det beste av alt – Hva du velger å bruke lånet på, er helt opp til deg selv.

Søk forbrukslån

Noen av fordelene med forbrukslån
– Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
– Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
– Motta lånetilbud fra flere banker og få de beste betingelsene
– Fleksibel nedbetalingstid

Fordelene med å benytte Creda Finans
– Uforpliktende søknad
– Gratis tilbud
– Fast rådgiver
– Bedre oversikt med et lån og en faktura
– Samle all gjeld i ett
– Boliglån med varierende inntekt
– Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Søknadsprosessen
Din lånesøknad vil bli presentert for flere banker. Du vil oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt. Ved å sende en lånesøknad til flere banker vet bankene at de konkurrerer om å få deg som kunde, på denne måten blir det enkelt for oss å finne det beste tilbudet tilpasset deg og dine behov.

Har du fått avslag på forbrukslån fra banken din?
Fortvil ikke, det er fortsatt mulig å finne en løsning! Vi i Creda Finans mener at det ikke finnes noen kvalifikasjoner for å behøve en sjanse til. Derfor er et av våre spesialfelter å bistå privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

Vi anbefaler deg å fylle ut vår enkle og uforpliktende søknad for å sette i gang prosessen. Deretter begynner vårt arbeid i å finne det beste forbrukslånet for deg!

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.