fbpx

Forbrukslån på dagen med betalingsanmerkning

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Dersom du er registrert med en eller flere betalingsanmerkninger vil du raskt merke motstand hos bankene. Dersom deres søknadssystemer har bestemt at du ikke kvalifiserer for forbrukslån så er saken avgjort og bestemt. Det kan oppleves som både frustrerende og kynisk å møte likegyldige saksbehandlere som ikke forstår din situasjon.

Vi i Creda Finans er spesialister på å bistå privatpersoner som ønsker lån selv med betalingsanmerkning og inkasso. I dagens samfunn befinner mange uheldige mennesker seg i denne kategorien. Vi synes det er et paradoks at majoriteten av bankene ikke ønsker å hjelpe mennesker som trenger en sjanse til.

Fordelene med forbrukslån

  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Motta lånetilbud fra flere banker og få de beste betingelsene
  • Fleksibel nedbetalingstid

Slik kan du få forbrukslån raskt med betalingsanmerkning
1) Sikkerhet i fast eiendom
Den desidert enkleste måten å få lån med betalingsanmerkning er å stille sikkerhet i fast eiendom. En bolig har generelt høy verdi og gir banken en trygghet i at lånet vil betjenes i nedbetalingsperioden.

2) Kausjonist som stiller med sikkerhet
Dersom du ikke har muligheter for å stille sikkerhet i fast eiendom er det siste alternativet å finne en kausjonist som stiller med sikkerheten for deg. Dette alternativet forutsetter at du og den som kausjonerer forstår konsekvensene av mislighold av nedbetaling av lånet.

Vi i Creda Finans mener at det ikke finnes noen kvalifikasjoner for å behøve en sjanse til. Derfor er et av våre spesialfelter å bistå privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Kontakt oss i dag og du vil få tilgang til din personlige rådgiver.

Vi anbefaler deg å fylle ut vår enkle og uforpliktende søknad for å sette i gang prosessen. Deretter begynner vårt arbeid i å finne det beste forbrukslånet for deg!

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.