fbpx

Huslån med betalingsanmerkning

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Det å eie sin egen bolig vil for mange mennesker være nøkkelen til å kunne få orden på økonomien. Allikevel opplever de med betalingsanmerkninger og som kanskje trenger det mest, hardest motstand hos bankene. Søknader om huslån med betalingsanmerkninger blir knapt evaluert hos de tradisjonelle bankene. Heldigvis finnes det banker som har spesialisert seg på å mennesker som befinner seg i en vanskelig livssituasjon.

Vi i Creda Finans vet at alle kan havne i økonomiske problemer, og synes det er et paradoks at majoriteten av bankene ikke ønsker å hjelpe mennesker som trenger en sjanse til. Der hvor de fleste banker har skrinlagt manuelle vurderinger, ønsker vi å sette oss grundigere inn i situasjonen hos hver enkelt søker. Hvorfor se på mørke tall fra fortiden dersom fremtiden ser langt lysere ut?

Hos Creda Finans får du personlig oppfølging av erfarne saksbehandlere. Sammen med deg går vi igjennom din økonomiske historikk. På den måten kan vi vurdere betalingsevnen din best mulig. Basert på denne vurderingen går vi videre til våre samarbeidende banker for å undersøke dine muligheter for huslån selv med eventuelle betalingsanmerkninger.

Hva kreves for å få huslån?
For å få huslån må du kunne imøtekomme enkelte krav for å gi oss et godt vurderingsgrunnlag, slik at vi vet at du kan betjene lånet på en forsvarlig måte. Desto mer du kan vise til, desto enklere kan vi gjøre en god vurdering på om du kan få huslån med betalingsanmerkning.

Minimumskravene vi stiller overfor deg

  • Markedsverdi på boligen må være over 750.000 kr
  • Du må stille med minimum 15 % av kjøpesum i egenkapital

Der er verdt å vite at kravet om egenkapital vil variere. Dette kan stilles i form av fri
kapital, sikkerhet i en annen bolig eller via en kausjonist.
Oppfyller du våre grunnkrav, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en
uforpliktende prat.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.