fbpx

Hvor mye boliglån kan jeg få?

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Så godt som alle som ønsker å søke om boliglån stiller seg dette spørsmålet. Og med grunn for dagens regler kan være forvirrende. Enkelt forklart er det betalingsevnen din på månedlige renter og avdrag som avgjør hvor mye du kan få i boliglån. Betalingsevne beregnes ut ifra din inntekt, formue, gjeld og dine faste utgifter på månedsbasis.

Ved siden av betalingsevne stilles det krav om 15% egenkapital. I tillegg til dette, har ikke banken lov til å låne ut mer enn 5 ganger din inntekt og det inkluderer også annen gjeld som du har fra før.

Selv om reglene er klare er det fortsatt store forskjeller mellom hva bankene kan tilby deg. Det er derfor anbefalt å sammenligne tilbud på boliglån fra ulike långivere. Mange tror et boliglån er en type banklån, men sannheten er at du finner alternativene; Annuitetslån, rammelån, flexilån og serielån.

Bruk en låneformidler god erfaring og bredt nettverk
Dersom du føler tiden er moden for å jakte det beste boliglånet, men usikker på hvordan du går frem for å få de beste lånebetingelsene kan du trygt ta kontakt med oss i Creda Finans. Vi hjelper deg med å formidle din søknad til våre samarbeidende banker hvor du som kunde vil motta det beste tilbudet til deg. Vi hjelper deg fra søknadsprosess til å faktisk velge de beste alternativene. Vi gir deg alltid raske og presise svar.

Fordelene du får hos oss

  • Uforpliktende og kostnadsfri søknad
  • Gratis tilbud
  • Fast rådgiver
  • Boliglån med varierende inntekt
  • Lånetilbudet er gyldig i 30 dager

Slik regner du deg raskt frem til hva du må ha i egenkapital for å få boliglån
Ta beløpet du har spart til bolig og del på 0,15. Tallet du da får, er det boligen din kan
koste. Har du eksempelvis spart opp 300 000 kroner, vil det se det slik ut: 300 000 / 0,15
= 2 000 000.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.