fbpx

Kassekreditt

Penger til det du trenger – når du trenger det

 • Rente fra 0,79%/mnd
 • Opptil 2 000 000,-
 • Månedspris 249,-
 • Etablering 0,
 • Ingen pant

Søk om fleksibelt lån

Priseksempel: Lån 100.000 kroner, varighet 12 mnd, nominell rente 10,68%, effektiv rente 14,56%. Kostnad: 113.668 kroner/totalt 113.668 kroner.

Enestående

Noen av fordelene du får ved kassekreditt

Har bedriften behov for å håndtere kortsiktige utgifter? Ønsker du bedre økonomisk kontroll i bedriften?

Da anbefaler vi deg å bli bedre kjent med kassekreditt!

Kort fortalt er kassekreditt en av de vanligste finansieringsformene for bedrifter.

Bedriften får tilgang på kreditt innenfor en avtalt ramme. Bedriften kan benytte seg av kassekreditten til en hver tid. Bedriften får likviditet og kan håndtere kortsiktige utgifter i påvente av de utestående fordringene. Kreditten knyttes til din Bedriftskonto og midlene disponeres fritt innenfor den bevilgede rammen.

Noen av fordelene med kassekreditt

 • Tilgjengelig kreditt i perioder med presset likviditet
 • Økonomisk fleksibilitet
 • Bedriften betaler kun renter når den bruker av kassekreditten
 • Muligheter for en tilfredsstillende rente

Kassekreditt er en svært gunstig løsning for små og mellomstore norske bedrifter!

Hvilke bedrifter kan søke om kassekreditt?

I utgangspunktet kan alle bedrifter (AS og ENK) med norsk organisasjonsnummer kan søke om kassekreditt. Selv små oppstartsbedrifter kan få innvilget kassekreditt uten sikkerhet

Hvor mye kan bedriften få i kassekreditt?

Hvor mye din bedrift kan motta i kassekreditt beror på bedriftens økonomiske situasjon i kombinasjon med en kredittvurdering.

Hva kreves i sikkerhet for kassekreditt?

Tradisjonelle sikkerheter for kassekreditt er pant i kundefordringer, varelager, driftstilbehør, fast eiendom og kausjon.
Søk kassekreditt uten sikkerhet.

Hvordan søke om kassekreditt?

Benytt vårt søknadsskjema eller kontakt oss direkte på E-post eller telefon. Du vil komme i direkte kontakt med en rådgiver. Vi opererer med behandlingstid på 1-2 virkedager.

Hva koster kassekreditt?

På kassekreditt betaler bedriften renter på det utestående beløpet på kontoen. Samtidig betaler bedriften provisjon for kredittrammen. Som oftest belastes både renter og provisjon kvartalsvis.

Andre alternativer til kassekreditt

Hos oss i Creda Finans finner du flere gode løsninger for bedrifter i form av bedriftslån, factoring, byggelån, næringslån, kassekreditt uten sikkerhet og eiendomsfinansiering.

Kostnadsfri agent

Vi samarbeider med flere av de ledende bankene i Norge nettopp for å kunne gi deg de beste alternativene innen kassakreditt. Vi presenterer din lånesøknad for våre samarbeidspartnere og mottar tilbud fortløpende. I praksis lar vi bankene konkurrere om å gi det beste tilbudet. Du som søker skal oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt.

Og best av alt – vi jobber helt gratis for deg som søker, da vi mottar provisjon fra våre samarbeidspartnere. Bankene vi samarbeider med i dag er Instabank, Balanse Bank, Kraft Bank, Tf Bank, Mybank, Bluestep, Aprila Bank, Bank2 og Svea

Du trenger bare å sende inn en uforpliktende søknad! Vi sender søknaden til våre samarbeidspartnere. Du får det beste tilbudet i løpet av kort tide

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke det du lurer på?

Oppfyller du kravene under kan du motta lånetilbud:

 • Fylt 18 år
 • Norsk statsborger
 • Folkeregistrert adresse
 • Fast inntekt

Du kan søke om lån fra:

 • 10.000 – 500.000 uten sikkerhet (forbrukslån)
 • 100.000 – 10.000.000 med pant i bolig

Renten kan variere da denne settes individuelt av hver enkelt bank. Banken gjør en helhetsvurdering ut fra dine opplysninger om for eksempel inntekt, arbeidsforhold, formål ol. Lånerenten vil presenteres sammen med lånetilbudet.

Når søknaden er ferdigbehandlet hos våre bankpartnere vil du motta en e-post. Du vil i tillegg bli kontaktet av din personlige veileder.

Vi kan hjelpe deg med å refinansiere dine kredittkort. Ved å refinansiere dyre kredittkort får du en faktura å forholde deg til, lavere rente og du sparer opptil flere tusen kroner i måneden.

Gjeldsregistret gir bankene tilgang til både total gjeld og total innvilget kreditt. Alle personer med usikret gjeld blir søkbare i det nye gjeldsregisteret.

Det er viktig å være oppmerksom på at gjeldsregisteret også vil synliggjøre ubenyttet kreditt. Det betyr at kreditt du aldri har tatt i bruk, kan medføre at du får mindre i lån.

Logg inn med bankID på gjeldsregisteret.com for å sjekke hvilke lån du har og rentene på disse.

Creda tipser

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.