fbpx

Lån med betalingsanmerkning og inkasso uten sikkerhet

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Det er langt vanskeligere å få lån uten sikkerhet når man har betalingsanmerkninger og inkasso. Når du søker om et lån vil banken foreta en kredittsjekk som vil avdekke informasjon om eventuelle betalingsanmerkninger. Som regel får banken kalde føtter og innvilger svært sjeldent lån til personer med en eller flere betalingsanmerkninger.

Fortvil ikke selv om det virker håpløst! Vi i Creda Finans har løsninger for deg som har behov for å låne penger med betalingsanmerkning. Vi samarbeider med en rekke seriøse og anerkjente banker med fleksibiliteten til å tilgjengeliggjøre refinansiering for en rekke klienter med betalingsanmerkninger og inkasso. Det viktigste i en slik situasjon er at du kan stille en form for sikkerhet.

Søk refinansiering med sikkerhet her

Sikkerhet i fast eiendom
Den desidert enkleste måten å få lån med betalingsanmerkning på er å stille sikkerhet i fast eiendom. En bolig har generelt høy verdi og gir banken en trygghet i at lånet vil betjenes i nedbetalingsperioden.

Kausjonist som stiller med sikkerhet
Dersom du ikke har muligheter for å stille sikkerhet i fast eiendom er det siste alternativet å finne en kausjonist som stiller med sikkerheten for deg. Denne løsningen er risikabel i form av at kausjonisten må dekke lånet ditt dersom du ikke klarer å betjene det.

Bankene vet at det kan oppstå livsendrende situasjoner og som kan ha katastrofal påvirkning på den personlige økonomi. Alle kan være uheldige, men det er viktig å vise bankene at du ønsker å gjøre de nødvendige endringene for å snu de usunne økonomiske vanene.

Hos oss vil du få profesjonell oppfølging. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vår uforpliktende søknad! Din personlige rådgiver vil hjelpe deg gjennom prosessen, samt fremme din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere.

NB: Våre tjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon
fra våre samarbeidspartnere. Du har ingenting å tape på å ta kontakt med oss i Creda
Finans!

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.