Om oss

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Om oss

Creda Finans er en del av STK Finans AS som driver flere tjenester som Lånemegleren.no og Forbrukslån.com. STK Finans en finansagent som er underlagt av Finanstilsynets regler, hvor bankene fører tilsyn mot vår virksomhet.


Vi samarbeider med flere av de ledende bankene i Norge. Vi formidler boliglån, refinansiering med og uten pant i bolig, mellomfinansiering, samt lån med inkasso / betalingsanmerkninger. Ved å sende en søknad, ringe oss eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil du bli kontaktet av en av våre personlige rådgivere. 

Din personlige rådgiver vil hjelpe deg gjennom prosessen, samt fremme din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. 

Søknadsprosessen

Din lånesøknad vil bli presentert for flere banker. Du vil oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt. Ved å sende en lånesøknad til flere banker vet bankene at de konkurrerer om å få deg som kunde, på denne måten blir det enkelt for oss å finne det beste tilbudet tilpasset deg og dine behov. 

Gratis for deg

Våre tjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende bank/er, jfr. Finansavtalelovens § 88. For deg som kunde betyr dette at alle våre honorarer kommer fra låneinstitusjonene og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer. Bankene vi samarbeider med i dag er Instabank, Balanse Bank, Kraft Bank, BB Bank, Mybank, Bluestep og Bank2