fbpx

Om oss

Creda Finans AS (org.nr. 922 302 871) er en finansagent som er underlagt av Finanstilsynets regler, hvor bankene fører tilsyn mot vår virksomhet.

Vi samarbeider med flere av de ledende bankene i Norge. Vi formidler boliglån, refinansiering med og uten pant i bolig, mellomfinansiering, bedriftslån, kassekreditt, factoring samt lån med inkasso og betalingsanmerkninger. Ved å sende en søknad, ringe oss eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss vil du bli kontaktet av en av våre personlige rådgivere.

Din personlige rådgiver vil hjelpe deg gjennom prosessen, samt fremme din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere.

Søknadsprosessen

Din lånesøknad vil bli presentert for flere banker. Du vil oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt. Ved å sende en lånesøknad til flere banker vet bankene at de konkurrerer om å få deg som kunde, på denne måten blir det enkelt for oss å finne det beste tilbudet tilpasset deg og dine behov.

Gratis for deg

Våre tjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende bank/er, jfr. Finansavtalelovens § 88. For deg som kunde betyr dette at alle våre honorarer kommer fra låneinstitusjonene og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer. Bankene vi samarbeider med i dag er Instabank, Balanse Bank, Kraft Bank, Tf Bank, Mybank, Bluestep, Bank2, Aprila Bank og Svea

Kontakt oss

Vi hjelper deg med å finne riktig bank!

Søk lån

Få hjelp av rådgiver

Motta lånetilbud

Signer låneavtale

Enestående

Creda Finans er en uavhengig formidler av lån.

Creda Finans AS er en finansagent som er underlagt Finanstilsynets regler, hvor bankene fører tilsyn mot vår virksomhet. Vi tilbyr boliglån, refinansiering, omstartslån forbrukslån og bedriftslån.

Vi samarbeider med flere av de ledende bankene i Norge.
Hos oss får du en fast rådgiver med kunnskap og løsninger som er tilpasset ditt behov!

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

BANKENE VI SAMARBEIDER MED

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke det du lurer på?

Oppfyller du kravene under kan du motta lånetilbud:

  • Fylt 18 år
  • Norsk statsborger
  • Folkeregistrert adresse
  • Fast inntekt

Du kan søke om lån fra:

  • 10.000 – 500.000 uten sikkerhet (forbrukslån)
  • 100.000 – 10.000.000 med pant i bolig

Renten kan variere da denne settes individuelt av hver enkelt bank. Banken gjør en helhetsvurdering ut fra dine opplysninger om for eksempel inntekt, arbeidsforhold, formål ol. Lånerenten vil presenteres sammen med lånetilbudet.

Når søknaden er ferdigbehandlet hos våre bankpartnere vil du motta en e-post. Du vil i tillegg bli kontaktet av din personlige veileder.

Vi kan hjelpe deg med å refinansiere dine kredittkort. Ved å refinansiere dyre kredittkort får du en faktura å forholde deg til, lavere rente og du sparer opptil flere tusen kroner i måneden.

Gjeldsregistret gir bankene tilgang til både total gjeld og total innvilget kreditt. Alle personer med usikret gjeld blir søkbare i det nye gjeldsregisteret.

Det er viktig å være oppmerksom på at gjeldsregisteret også vil synliggjøre ubenyttet kreditt. Det betyr at kreditt du aldri har tatt i bruk, kan medføre at du får mindre i lån.

Logg inn med bankID på gjeldsregisteret.com for å sjekke hvilke lån du har og rentene på disse.

Creda tipser

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.