fbpx

Ønsker du å refinansiere boliglånet for oppussing?

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Det er ikke tilfeldig at over 40% av alle boligeiere har refinansiert sitt boliglån én eller flere ganger. Erfaringsmessig er bankene positive til denne typen lån. En godt planlagt oppussing øker verdien på selve boligen og er i mange tilfeller en svært god investering.

Dersom du ønsker å pusse opp boligen og har behov for lån, anbefaler vi deg å se nærmere på alle tilbudene som finnes på markedet. I de fleste tilfellene er det gunstig å ta i bruk refinansiering av boliglånet for å få de laveste rentekostnadene. På den måten vil du kunne samle alle lån til et lån. For deg betyr dette penger spart i mange dyre rentekostnader hver eneste måned.

Søk refinansiering her

Før du setter i gang med oppussing og søk om refinansiering

  • Kartlegg hvilke tiltak du ønsker å gjøre. Unngå å bruke mer enn du behøver
  • Innhent flere anbud på håndverkere
  • Sørg for at du velger en aktør med gode referanser
  • Finn det beste lånetilbudet for din økonomi

Dersom du ønsker rådgivning, kan du benytte deg av vår fagkunnskap. Vi har solid erfaring på fagområdet og har mulighet for å veilede deg til de rette valgene.

Stort nettverk av banker med gode betingelser
Vi i Creda Finans er en låneformidler som i all hovedsak tar i bruk våre samarbeidspartnere for å finne de beste alternativene for deg som ønsker å refinansiere boliglånet for oppussing. Vi skiller oss ut ved at vi setter oss godt inn i din økonomiske situasjon og på den måten kunne finne det lånet som egner seg best i lengden.

Hos oss vil du få tilgang på din personlige rådgiver og som har god forståelse for din situasjon og hvilke valg du bør ta når du skal refinansiere boliglån for oppussing!

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.