fbpx

Ønsker du å samle all gjeld og smålån uten sikkerhet?

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Da bør du se nærmere på refinansiering!
Refinansiering betyr i praksis at du tar opp et nytt, men billigere lån som dekker gammel gjeld og dyre smålån. Dette er en løsning som gir deg en rekke fordeler.

Hos oss i Creda Finans kan du søke om refinansiering uten sikkerhet på inntil kr.
500.000, –

Mange merkbare fordeler med å samle all gjeld og lån
Når du har samlet alle lån til et lån vil det ikke ta lang tid før du merker første fordel – kun én regning. Når du skal betale regningen vil du legge merke til at renter og gebyr er lavere enn tidligere.

Det er ikke tilfeldig at majoriteten av brukerne av denne lånetypen får orden og kontroll på økonomien sin. Med refinansiering følger det også med en nedbetalingsplan og som er enkel å forholde seg til frem til du er gjeldfri. Dette er også til hjelp for deg med å kartlegge hva du har tilgjengelig i fremtiden.

Rådgiver med nøye planlegging
Hos oss i Creda Finans vil du komme i kontakt med en profesjonell rådgiver som setter seg godt inn i din økonomi og livssituasjon. Formålet er å kunne finne det beste lånetilbudet hos våre samarbeidspartnere. Ikke alle lån er lønnsomme, derfor gjør vi nøye vurderinger før vi setter i gang jakten på de beste tilbudene.

Når du benytter deg av våre tjenester, tar vi kontakt med vårt brede nettverk av samarbeidende banker. For deg som kunde betyr dette flere muligheter og lavere kostnader.

Hvem kan søke om refinansiering uten sikkerhet?

  • Over 25 år gammel
  • Uten betalingsanmerkninger
  • Minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt
  • Bosatt i Norge i minimum 3 år

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Creda Finans! Vi stiller opp for deg som ønsker å en effektiv og lønnsom måte å samle all gjeld og smålån.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.