fbpx

Refinansiering av forbrukslån med boliglån

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

For deg som har flere forbrukslån og eller kredittkort hos flere aktører, kan det være mye å spare på å samle disse lånene inn i eksempelvis boliglånet. Dette kalles for refinansiering og svært mange tar i bruk denne metodikken for å spare enorme summer på renter og gebyrer. Når du kan motta én regning fremfor flere, og i tillegg spare penger er dette nok i seg selv for å sende en søknad.

Det rimeligste alternativet av refinansiering av forbrukslån
Forbrukslån er som oftest en av de dyreste lånetypene på markedet. Derfor kan det være smartere å refinansiere forbrukslån med boliglånet som erfaringsmessig er det rimeligste alternativet. Selv om boligen din for noen år siden ikke hadde høy nok verdi til å få det innenfor godkjent sikkerhet, kan boligen nå ha steget i verdi. Dette gjør at du nå kan ha muligheten til å få hele eller deler av forbrukslånene inn i et boliglån.

Søk refinansiering med sikkerhet her.

Vi hjelper deg fra A-Å
Vi i Creda Finans hjelper deg med å kartlegge alle kriteriene som kreves for at du kan refinansiere forbrukslånet inn i boliglånet. Vi setter oss godt inn i din situasjon og økonomi for å kunne ta kontakt med vårt brede nettverk av samarbeidende banker.
Målet vårt er å benytte vårt nettverk til å finne det gunstigste tilbudet om refinansiering for deg som kunde.

Send inn en søknad ved å fylle ut skjemaet og motta et uforpliktende lånetilbud.

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Creda Finans dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du best mulig kan refinansiere forbrukslån med ditt boliglån.

Søk refinansiering med sikkerhet her.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.