fbpx

Refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Lån uten sikkerhet betyr at banken ikke krever salgspant i form av eiendel eller eiendom for å utbetale lånet. Det er ikke tilfeldig at refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet er en av de mest populære lånetjenestene på markedet. I et slikt låneforhold tar banken en høyere risiko enn normalt og du som låntaker betaler høyere renter. Allikevel er det som oftest langt rimeligere å refinansiere tidligere forbrukslån og samle de til ett lån.

Du kan spare mange penger med lavere rentekostnader i løpet av et låns løpetid dersom du finner rett bank. Hos oss i Creda Finans kan du søke om refinansiering uten sikkerhet på inntil kr. 500.000,-.
Din søknad vil bli vurdert av våre samarbeidende banker, og vi sender deg det beste tilbudet.

Hvordan fungerer refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet?
En åpenbar årsak til at denne lånetjenesten er populær er for sin enkelhet. I praksis trenger du kun å søke om et større lån til en lavere effektiv rente enn hva du har i dag. På den måten kan du innfri andre mindre og dyrere lån – samle de til ett lån. Resultatet er at du får en mer oversiktlig økonomi når du mottar kun én faktura i måneden.

Rask behandlingstid
Vi i Creda Finans samarbeider med en rekke anerkjente banker og kan garantere en rask søknadsprosess på refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet. Hos oss får du et umiddelbart svar.

Send inn en søknad ved å fylle ut skjemaet og motta et uforpliktende lånetilbud.

Låneeksempel:
Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29
333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp
på kr 1 572 over 5 år.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.