fbpx

Refinansiering av kredittkortgjeld – få orden på økonomien

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Det er ingen hemmelighet at mange nordmenn har problemer med høy kredittkortgjeld. Årsakene er mange, men opplevelsen er like lite hyggelige. Det er viktig å gjøre de rette grepene dersom du ser at kredittgjelden har medført til uoversiktlig økonomi, med mange kreditorer og månedlige avdrag med påfølgende renter og gebyr.

Når du kommer til dette punktet, er refinansiering av kredittkortgjeld den desidert beste løsningen for deg.

Spar flere tusenlapper i året med refinansiering
Når du tar i bruk refinansiering søker du om et lån som innfrir gammel og dyr kredittkortgjeld. I praksis blir dette å samle alle lån i et lån. Summen du kan spare på å motta en regning fremfor flere, kan i løpet av et år utgjøre mange tusenlapper.
Alt du trenger å gjøre er å søke om refinansiering i dag!

Det er enklere å få orden på økonomien når du har full oversikt og samtidig får senket lånekostnadene hver eneste måned til lånet er betjent.

Slik fungerer refinansiering av kredittgjeld
Når du sender inn en søknad til oss i Creda Finans vil du i løpet av kort tid bli kontakt av din personlige rådgiver. For oss er det viktig å forstå din livssituasjon for å kunne gi deg de beste alternativene. Når vi har alle opplysninger på plass vil vi ta kontakt med våre samarbeidende banker som vil komme med et tilbud.

Vår oppgave som din rådgiver blir å innhente de beste tilbudene som vil være til hjelp for deg.

Vi har et ønske om å være en personlig rådgiver med fordelaktige lånetilbud for deg som ønsker refinansiering av kredittkortgjeld. Vi strekker oss så langt vi kan for å gi deg de beste fordelene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Creda Finans!

Låneeksempel:
Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr. 29.333,- totalt kr. 94.333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.