fbpx

Refinansiering med betalingsanmerkning

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Tidligere har det vært så godt som umulig å komme seg ut av økonomiske problemer.
Med økende antall inkassosaker og betalingsanmerkninger som skaper blinkende alarmer hos bankene. Ironisk nok er det søkergruppen som kanskje trenger refinansiering mest, som blir nektet mulighetene for å bedre livssituasjonen.

Hvordan skal man da komme seg på rett kjøl dersom uhellet først inntreffer?

Vi i Creda Finans er godt kjent med problemstillingen, men som bank er vi langt mer opptatt av fremtiden. For oss er det ikke naturlig å bedømme deg som låntaker basert på fortiden og alle uhell. Vi ønsker heller å se nærmere på dine fremtidsutsikter og ditt potensial når marerittet er over – Det samme gjør alle våre samarbeidende banker.

Vi tilhører derfor et nettverk av banker som alle er enige om at alle fortjener en ny sjanse.

Mange fornuftige fordeler med refinansiering
Når du benytter deg av refinansiering vil du ta opp et lån som i praksis dekker alle dine tidligere lån. På den måten blir alle tidligere smålån samlet til et lån. For deg blir dette en hverdag med én månedlig regning fremfor en haug som ofte kan hope seg opp til større problemer.

Dersom du selv ser at du vil få bedre oversikt og kontroll på din økonomi ønsker vi deg som klient. For hele poenget med refinansiering er å gjøre hverdagen enklere økonomisk.

Slik fungerer refinansiering for deg med betalingsanmerkning
Ved å sende en søknad, ringe oss eller legge igjen kontaktinformasjon hos oss, vil du bli kontaktet av en av våre personlige rådgivere. Din personlige rådgiver vil hjelpe deg gjennom prosessen, samt fremme din sak og situasjon til våre samarbeidspartnere. Vi har god erfaring med klienter som har behov for refinansiering med betalingsanmerkninger.

Mange samarbeidspartnere – kort behandlingstid og gratis tjenester
Våre tjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende bank/er (jfr. Finansavtalelovens § 88). For deg som kunde betyr dette at alle våre honorarer kommer fra låneinstitusjonene og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer.

Bankene vi samarbeider med i dag er Instabank, Kraft Bank, BB Bank, Mybank, Bluestep og Bank2 Facebook

Låneeksempel:
Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr.29.333,- totalt kr. 94.333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.