fbpx

Refinansiering med inkasso – Håpet er ikke ute

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Er du plaget med inkasso som aldri forsvinner?
Eller kanskje bunken med inkassosaker bare vokser og vokser?

Fortvil ikke, det er mange som er i samme situasjon. Har man først kommet på etterskudd kan det være vanskelig å komme ajour. Samtidig er det enklere å miste kontrollen på økonomien. For det finnes urettferdig få sjanser for den med inkasso. Så fort inkassosaken registreres vil problemene med refinansiering dukke opp hos de fleste bankene.

Vi i Creda Finans har en klar filosofi om at mange ofre for inkasso og betalingsanmerkninger ikke hører hjemme i denne kategorien dersom de får en ny sjanse og en hverdag med full oversikt over økonomien. For oss blir det feil å ikke undersøke søknader fra denne søkergruppen når det som oftest finnes mer enn bare kredittsjekk og negativ registrert historikk.

Spar penger med full kontroll og oversikt
Når du benytter deg av refinansiering tar du opp et lån som dekker alle tidligere lån. På den måten sitter du igjen med kun ett lån. Dette betyr at du nå forholder deg til kun én regning i måneden – ikke hel haug. Ikke bare sparer du flere tusenlapper hvert eneste år på renter og gebyrer, men du får også full oversikt over økonomien når du ikke havner på etterskudd. Du får også bedre tid på å betale det månedlige avdraget enn tidligere da du betalte flere.

Slik fungerer refinansiering for deg med inkasso
Når du benytter deg av våre tjenester benytter vi oss av hele vårt nettverk av samarbeidende banker. Din lånesøknad vil derfor bli presentert for flere banker. Ved å sende en lånesøknad til flere banker vet bankene at de konkurrerer om å få deg som kunde. På denne måten blir det enkelt for oss å finne det beste tilbudet tilpasset deg og dine behov. Du vil oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt.

Du kan lese mer om refinansiering med inkasso her.

Låneeksempel:
Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr. 29.333,- totalt kr. 94.333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.