fbpx

Refinansiering med kausjonist

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Det er nok ingen tilfeldighet at refinansiering har blitt en vinner for oss nordmenn.
Fordelene er mange, og de fleste av oss takker ja til å spare flere tusenlapper i året om vi kan. Når du tar i bruk refinansiering betyr dette at du tar opp et nytt lån som betjener gammel gjeld og dyre smålån. I praksis vil du motta én regning fremfor mange slik som du gjorde tidligere. For mange nordmenn har refinansiering vært en stor årsak til at de har fått kontroll på livet.

Hos oss i Creda Finans kan du søke om refinansiering uten sikkerhet på inntil kr.
500.000, –

Kausjonist for deg som får avslag
Refinansiering er en god løsning i de fleste tilfeller hvor det er mange kreditorer. Allikevel er det ikke alle som får innvilget søknaden om refinansiering. Erfaringsmessig føles det urettferdig når det er i denne situasjonen man virkelig trenger hjelp. I en slik situasjon er det viktig å ikke gi opp, selv om det føles rimelig nytteløst. Vi i Creda Finans har en løsning for deg som er i krise, men som må være nøye gjennomtenkt. Ved hjelp av en kausjonist vil du ha større sjanse for å få innvilget søknaden om refinansiering.
En kausjonist er en person som stiller som garanti for andres gjeld.

Det er verdt å gjøre deg oppmerksom på at dersom du ikke betjener lånet etter avtale, vil kausjonisten måtte betale for deg.

Strenge regler og retningslinjer
Det er strenge retningslinjer i forhold til informasjonsdeling. Kausjonisten skal blant annet ha skriftlig informasjon om størrelse, løpetid, kostnader, risiko, sikkerhet, forsikring og andre forhold av betydning.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Creda Finans dersom du har behov for refinansiering med kausjonist.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.