fbpx

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Å refinansiere med sikkerhet i bolig betyr i korte trekk at du setter boligen i pant hos banken for å få innvilget søknaden om lånet. Det svært få er klar over er fordelene du får ved å pantsette boligen hos banken. Når banken tar mindre risiko vil du som kunde få lavere renter. I dagens marked kan renteforskjellene utgjøre en stor differanse for deg.

Vi i Creda Finans har som formål å hjelpe deg som ønsker refinansiering med sikkerhet i bolig. Det er mange muligheter for å refinansiere med sikkerhet i bolig, men ikke alle tilbudene er like gunstige. I dag handler det om å finne refinansieringen som egner seg for din økonomi og livssituasjon, ikke hva som erfaringsmessig er best, slik mange tror.

Det er viktig at man finner rett lånetilbud for om du først skal velge refinansiering bør det gjøres et klokt valg basert på faglig begrunnelse, og ikke basert på følelser slik det ofte blir gjort i dag.

Rimelig for deg mange smålån
Hva du bruker lånet til er opp til deg. Som finansagent ser vi en økende trend hos nordmenn i refinansiering med sikkerhet i bolig. Dette kan være en fin måte å få bedre oversikt over økonomien ved hjelp av å samle alle lån i ett lån. Økonomisk sett vil det være langt rimeligere å motta én regning fremfor mange slik som du kanskje gjør nå. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare på lavere renter og færre gebyrer i løpet av bare et år.

Men også for deg som trenger penger nå
Samtidig vet vi at det kan være høye utgifter på nåværende tidspunkt som må dekkes. Erfaringsmessig er det vanskelig å forutse slike situasjoner, det eneste vi vet er at de kommer. Da kan det være enklest og raskest og søke refinansiering med sikkerhet i bolig. Så lenge det er eiendom involvert vil bankene være langt mer villige til å gi deg gode lånebetingelser.

Den rette løsningen for deg med betalingsanmerkning
Dersom du har vært uheldig og pådratt deg en eller flere betalingsanmerkninger vil du raskt merke motstand hos de fleste bankene. Om du søker tilsvarende refinansiering med sikkerhet i bolig vil de fleste banker godkjenne din lånesøknad, selv med betalingsanmerkninger. Med andre ord stiller du med helt andre forhandlingskort overfor banken. Et av våre spesialfelter er å bistå privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. I slike situasjoner må vi tenke utenfor boksen, samtidig som vi innhenter gode nok tilbud for deg som kunde. I mange tilfeller handler det om å gi det lille ekstra overfor sine klienter.

Fordelene med refinansiering med sikkerhet i bolig
– Samle alle lånene dine i ett lån og få lavere månedskostnader
– Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
– Motta lånetilbud fra flere banker og få de beste betingelsene
– Fleksibel nedbetalingstid

Hos oss i Creda Finans utformer vi en søknad for å få de beste tilbudene for deg. Vi innhenter all relevant dokumentasjon for å presentere saken din på best mulig måte overfor våre samarbeidspartnere. Vi setter oss godt inn i din livssituasjon og økonomi før vi innhenter tilbudene med refinansiering. Nettopp for å finne tilbudene som egner seg best for nettopp deg.

Vi anbefaler deg å fylle ut vår enkle og uforpliktende søknad for å sette i gang prosessen. Deretter begynner vårt arbeid i å finne det beste lånet for deg!

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.