fbpx

Våre samarbeidspartnere

Bank2 er en nisjebank som ble etablert i 2005. Banken har spesialisert seg på å tilby individuelt tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendige næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker. I løpet av disse årene har banken bistått i overkant av 4300 nordmenn med refinansiering etter å ha gått på en økonomisk smell.

Administrerende direktør Frode Ekeli er ikke i tvil om at Bank2 har norgesrekord i å hjelpe personer som har havnet i økonomisk uføre. Han er glad for at banken hjelper mennesker i økonomisk nød. Ekeli anslår at det samlete utlånsbeløpet til denne kategorien låntakere ligger på i overkant av fire milliarder kroner.

Bluestep tilbyr boliglån, refinansiering med sikkerhet i bolig, og sparing til gunstige betingelser. Siden vi startet i 2005, har vi hjulpet tusenvis av låntakere og sparere til en bedre økonomi.

Bluestep er en løsningsorientert bank som tilbyr refinansiering med pant i egen bolig, samt boliglån til kunder i Norge og Sverige. Bluestep er markedsleder innen sin sektor.

De tilbyr sparekonto med noen av markedets mest konkurransedyktige renter.

Instabank ble etablert som en heldigital bank høsten 2016, og vi fikk raskt en sterk posisjon i det nordiske markedet. Etter mindre enn fire år er vi stolte av å ha 50.000 kunder hos oss. Enten med lån eller innskudd.

De har hele tiden jobbet for å gjøre kundeopplevelsen så smidig som mulig ved å utvikle nye løsninger. Vår ekspertise på betalingsteknologi og salgsfinansiering, ofte kalt paytech, har vært sentral for vår utvikling. Det vil det også være når vi nå går inn i en ny fase for Instabank.

Kraft Bank er en nyetablert bank. Vi fikk bankkonsesjon i desember 2017, fulltegnet en emisjon på 300 millioner kroner i januar 2018 og startet virksomheten i mai 2018.

De tilbyr primært refinansiering til kunder med en komplisert eller vanskelig økonomi, og legger vekt på at dette gjøres en skikkelig måte. Lån gis hovedsakelig mot pant i bolig og andre formuesverdier. Til en pris som gir et fornuftig forhold mellom risiko og avkastning.

Tf Bank, tidligere BB bank AS, er en del av den
nord europeiske Tf Bank AB med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen. Filialen er godkjent av det norske Finanstilsynet.

Selskapet fikk 9. august 2017 konsesjon som bank, etter tidligere å ha hatt konsesjon som finansieringsforetak. 22. januar 2020 fusjonerte BB Bank med TF Bank AB.

TF Bank AB driver virksomhet i ni land uten Norge; Sverige, Finland, Estland, Lithauen, Latvia, Tyskland, Østerrike, Polen og Danmark. TF Bank har totalt over 2 millioner kunder og er notert på Stockholmsbørsen.

MyBank er en 100% digital bank som skal hjelpe kunder med betalingsanmerkninger eller andre økonomiske problemer til å refinansiere dyr gjeld med sikkerhet i bolig. I tillegg tilbyr banken en attraktiv rente på sparekonto med full fleksibilitet.

Banken fikk konsesjon i juli 2016, og startet virksomhet i første kvartal 2017.

MyBank benytter låneagenter som en viktig salgskanal, sammen med målrettet markedsføring.

Denne effektive og skalerbare forretningsmodelllen skal gi konkurransedyktige vilkår over tid.

Balansebank er spesialister på refinansiering og omstartslån.

De er en samarbeidspartner som leverer gode råd og løsninger til deg som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker.

Gjennom tett og personlig oppfølging ønsker de å bedre og helst friskmelde din økonomiske situasjon.

Balanse er en del av Sandnes sparebank som er notert på Oslo Børs.

Aprila Bank er en ny digital bank for små og mellomstore bedrifter.

Aprila sine produkter og tjenester integrerer kundens regnskapssystem for skreddersøm med sanntids kredittscoring.

Aprilias ambisjon er å fjerne finansielle snubletråder som hindrer sunne virksomheter i å lykkes.

Svea tilbyr finansielle løsninger for deg som vil opp og frem.
Med over 30 års erfaring fra finansbransjen kan de tilby personlig service og tilpassede løsninger.

Sva finnes i en rekke europeiske land.

Fundigpartner  ble startet fordi de så at lønnsomme bedrifter ikke fikk finansieringen de trengte for å vokse, og at vanlige folk fikk for lav avkastning på sparepengene sine. De hadde en enkel idé – å la dem hjelpe hverandre.

Gjennom FundingPartner kan din bedrift låne penger direkte fra over 8 000 investorer. De har dedikerte analytikere som blir kjent med din bedrift, og setter seg inn i din bedrift sitt lånebehov.