fbpx

Slik sikrer du det beste tilbudet for refinansiering av lån

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Har du flere smålån i forskjellige banker, kan det være lønnsomt å se nærmere på hvilke muligheter og fordeler du får ved å refinansiere eksisterende gjeld. Refinansiering handler om å samle alle smålån til et felleslån. På den måten blir rentekostnadene lavere og du får bedre oversikt over din økonomi.
I dag finnes det mange alternativer for refinansiering av eksisterende gjeld. Det er vanskelig for forbrukeren å orientere seg og finne det beste tilbudet.

Vi i Creda Finans forstår at det er vanskelig å orientere seg i havet av muligheter og tilbud. Vårt formål er å finne det beste tilbudet for refinansiering for nettopp deg. Ikke alle alternativer er like lønnsomme for alle. Behovet er mer individuelt enn hva man skulle tro. Vår styrke er at vi setter oss godt inn i din økonomi og livssituasjon. Når vi vet hvilke alternativer som egner seg best for deg, benytter vi vårt brede nettverk av banker for å innhente de beste og billigste refinansieringsmulighetene for deg.

Noen av fordelene med refinansiering av lån

  • Samle alle smålån og gjør de om til et lån
  • Lavere rentekostnader
  • Bedre oversikt over økonomien
  • Bedre forutsetninger for å bli raskere gjeldfri

Bredt nettverk gir raskere svar
Vi samarbeider med en rekke anerkjente banker og kan garantere en rask
søknadsprosess og kort vei frem til det beste alternativet av refinansiering av lån for deg som kunde. Hos oss får du et raskt svar.

Send inn en søknad ved å fylle ut skjemaet og motta et uforpliktende tilbud på refinansiering av dine lån.

Dersom du ønsker en uforpliktende samtale om hvilke alternativer som egner seg best for nettopp deg, ønsker vi deg hjertelig velkommen til å ta kontakt direkte med oss.
Vi har taushetsplikt og ønsker å bistå deg med full diskresjon.

Låneeksempel:
Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år,
kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.