fbpx

Trenger du profesjonell hjelp til refinansiering av gjeld uten sikkerhet?

Bli oppringt av en rådgiver
Bli oppringt

eller ring oss på 22 83 22 22

Da kan du trygt benytte deg av våre alternativer og tilbud!
Hos oss i Creda Finans kan du søke om hjelp til refinansiering av din gjeld uten sikkerhet på inntil kr. 500.000,-

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon!

Når du refinansierer tidligere gjeld, vil du i praksis samle all gjeld til et lån. Uten sikkerhet betyr at banken ikke krever eksempelvis pant i eiendom for å kunne gi deg refinansiering. Refinansiering av lån og gjeld uten sikkerhet medfører at banken må ta høyere risiko enn normalt. For deg som låntaker betyr dette noe høyere rente. Allikevel er denne renten som regel langt lavere enn hva du totalt sett betaler i dag.

For deg som betaler ned på mange smålån hver eneste måned, er tiden moden for profesjonell hjelp med refinansiering. Det første steget for å gjenvinne kontrollen over økonomien er å kutte unødvendige kostnader hver eneste måned. Med refinansiering forholder du deg til en faktura, ikke mange slik som i dag.

Noen av fordelene med refinansiering av gjeld og lån uten sikkerhet

  • Samle alle smålån og gjøre de om til et lån
  • Lavere rentekostnader sammenlignet med tidligere rentekostnader
  • Bedre oversikt over økonomien
  • Bedre forutsetninger for å bli raskere gjeldfri

For oss er personlig oppfølging og rådgivning viktig. Hos oss får du tilgang til din faste rådgiver og som er godt kjent med din sak. På den måten kan vi best hjelpe deg med refinansiering av gjeld.

Slik får du hjelp med refinansiering
Så fort du har sendt inn din søknad til oss, vil vi sette i gang vårt arbeid med å finne det beste alternativet for din økonomi. Vi er anerkjent for vårt brede nettverk av banker samtidig som vi gjør vårt beste for å hjelpe deg med de beste lånevilkårene. Du vil deretter bli kontaktet av oss med aktuelle alternativer. Behandlingstiden er rask når vi forstår at du har lite med tid.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Creda Finans.

Bankene vi samarbeider med i dag er Instabank, Balanse Bank, Kraft Bank, Tf Bank, Mybank, Bluestep og Bank2.

Vi hjelper deg med refinansiering helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån formidlet gjennom oss.

Låneeksempel:
Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr. 29.333,- totalt kr. 94.333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Bli oppringt av en rådgiver

Eller ring oss på 22 83 22 22.